Friday, 20 September 2013

novel to e-novel

cheirumunayu rasa nak tukar novel SECRET THAT NOBODY KNOWS
jadi e-novel
idea nak sambung panjang2 novel ni macam dah hilang
maybe cheirumunayu nak buat sampai bab 30 or 40 macam tu ja

lagipun cheirumunayu just nak publish STNK dalam blog ni ja
tak ada niat lagi nak hantar kat mana publisher
so...STNK hanya boleh dibaca di blog ni sahaja

terima kasih pada yang sudi ikut jalan cerita yang xberapa sempurna ni
Insya Allah
cheirumunayu akan cuba menarikkan lagi jalan cerita STNK
sepadan dengan tajuk novel


3 comments:

  1. ooo habis dkt blog.... hihi ♥
    xyah pnjg sngatlah sbb x sbr nk tau ending... hihihi

    ReplyDelete