Thursday, 22 May 2014

Announcement : E- novel Pearl

Assalamualaikum... Hye!

hai semua. tak penting pun post ni sebenarnya. haha. tak adalah. CIA cuma nak bagitau enovel bakal ditamatkan. inshaAllah, lagi dua episode. kebetulan, lagi tiga hari broadband CIA akan tamat tempoh dia. so, CIA cuba habiskan sebelum tempoh tu.

so, kalau CIA tak boleh nak siapkan dalam masa tiga hari ni, sory tau. CIA taktau bilalah abah kesayangan CIA nak gi bayar broadband. huhu. kalau cepat, bolehlah CIA update cepat. tapi, CIA akan cuba menulis serajin yang boleh even mood macam malas. huhu.

apapun, thank you semua sebab sudi tunggu penuh sabar. enovel yang lain ja entah bila tamatnya. kaka. sekarang ni mood pearl, maybe nanti baru sampai mood utk enovel lain. CIA tak berani nak janji. takut nanti CIA tak boleh nak menulis ikut masa. kadang-kadang, jem tengah jalan kepala ting tong.

okeylah, yang tu jalah. hehe. over ja nak tulis lebih-lebih.

stay cute and read my blog. :D. love all of you. muah!(gedikpulakmalamni)





hadiah! :D


5 comments:

  1. Ya allah kak best eps 8 . Really hope akak dptkan before broadband akak habis .. Sbb tak sanggup tunggu lama pls eh kak

    ReplyDelete
  2. Aduhhhhh.....cepatla abiskan....xsabar nk tau ....pape pun mmg best

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D. in progress nak habiskan. terima kasih, mona. :)

      Delete