Thursday, 3 April 2014

Cuaca Hari Ini :D

Assalamualaikum... Hye!

Selamat tengah hari! semua dah lunch. :D

untuk agenda hari ni, CIA tak post cerpen atau e-novel. since cuaca sangatlah okey, menaikkan mood nak menulis banyak-banyak. sorry, guys. baca balik yang semalam & yang dulu dulu punyalah. haha. hari ni CIA nak fokus menulis ja tau. InshaAllah, esok sambung posting balik. berkobar-kobar dah jantung ni. segala idea mula tersuntik di minda dah. hehe.

kat bawah ni cover photo untuk cerpen cerpen yang bakal CIA postkan dalam masa terdekat. SELAMAT MENUNGGU! hehe.




p/s : enjoy cover photo. hehe. cerpen baru akan mula diupdate esok. InshaAllah. sabar ya semua.

3 comments:

  1. Hehehehehe... okay sis you are the Best ♥ Hehehe... Tapi sbelum post yg baru, harp sis dpt habiskan Cerpen yg lama2 ek.. xsbr dah nak tau Ending dia.. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee. InshaAllah. i'll try my best. :D

      Delete