Monday, 31 March 2014

Sumber Inspirasi :)

Assalamualaikum... Hye!

Selamat Malam.

dah tiba penghujung mac kita. rasanya tak banyak sangat entry untuk mac kan. tapi, harap april give us more effort to do our best. for me too. new cerpen @ new e-novel. maybe new novel. InshaaAllah . doakan yang terbaik. rezeki datang dari ALLAH s.w.t.

okey, untuk lewat malam ni. CIA malas la nak post cerpen. CIA nak post sumber inspirasi CIA untuk menulis. hehe. macam biasa. mesti kena ambil feel dulu barulah otak fresh nak write the best quality of my babies. :D. so, sumber inspirasi untuk CIA adalah...



here we are! yeay. adik CIA got this novel since i love this. and i'll be the first one to read the two of this novel. CIA suka. hehe. dapat topup ilmu menulis sikit. minta izin ya aii fariza & cempaka qistina nak baca. baca je. hehe. ambil mood menulis.

sapa dah baca novel novel ni? put your hand up. :D. let's read first. esok inshaaAllah ada entry baru. macam biasalah. baca tu baca jugak. sambil tu nak layan running man jugak. hoyeay! thanks adik adikku yang baik hati menghiburkan kakak yang sudah bosan tahap cipan ni. hehe.

sebelum tu, on my way nak sambung cerpen yang terbengkalai sudah. ada lagi yang still tersimpan rapi ya. wait ahhhh. we will see the entrance of them. hehe.

p/s : okeylah. nak sambung tgk running man, i miss you(koreanmovie) and the novels. :D

1 comment: