Monday, 4 August 2014

CIA SINI!

Assalamualaikum... Hye!

Selamat Petang!

Apa khabar, semua? Hihi. Lama sangat tak jenguk sini. Line internet problem. Tapi sekarang dah okey. Alhamdulillah. Cumanya, CIA akan mula update balik cerpen & novel... InshaAllah hari khamis ni. Sampai khamis ni, CIA sibuk sikit. :D. Tapi sebelum tu....

SELAMAT HARI RAYA! MAAF ZAHIR DAN BATIN. 

(poyolahCIA). dah raya ke berapa baru nak bagi ucapan.

#kosongkosong.

harap semua ampunkan salah silap CIA sepanjang CIA kendalikan blog ni. (ayatskema). manalah tahu ada terguris hati atau CIA menyeksa hati semua sebab selalu lambat update blog. huhu. harap maaf eh. :D. peace.

doakan juga CIA dapat capai impian yang dah lama bertapak. InshaAllah.

terima kasih juga kat semua sebab sokong CIA sampai sekarang. bulan depan cukuplah setahun Cheirumunayu. :). yeay. baru setahun dah senget.


ARA, Selamat Hari Raya! InshaAllah, nanti akak hapdet eh. :D

HANA, Selamat Hari Raya! waaaaaaaa. ;(. mahu tujuh hari tujuh malam nak terbitkan cerpen banyak2. haha.

MNH, terima kasih untuk pantun tu. hihi. Selamat Hari Raya!

HALUS, terima kasih. :D. nanti CIA pi lawat naaaa. :)

LOVE, kak CIA ada ni. :D.

EUNJIE, wah... A Pink member komen sini. hihi. :D.

ZULAIKHA, CIA dah baca. Best. Cerpen 9 Potret tu kan. :D

RISSA, nanti CIA pi blog nah. :D


akhir kata, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, Kesayangan2 CIA! InshaAllah, CIA akan mula aktif balik. :D.

PEACE... NO WAR.


p/s : sesapa rajin dan berminat, bolehlah menonton dan menyokong drama JAUH DARI CINTA. novel karya novelis Adah Hamidah yang diadaptasi ke drama. minggu ni dah minggu akhir. huhu. boleh pi serang naaaa. Isnin-Khamis, setiap pukul 5.00 petang. (setengahjam). Astro Prima dan Astro MayaHD

13 comments:

  1. Ya Allah dah lama tunggu T.T Dah 2 minggu akak tak update, rasa tak lengkap raya haaaa tsktsk finally hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu akak atau cerpen? hihi. hamboi, tapi beraya sakan jugak kan... haha. finally, muncul jugak. :D. thank you so much sbb selalu singgah sini. big hug. <3

      Delete
  2. CIA.... rindunya ....rindu segalanya....baru muncul eh....papepun selamat hari raya to you n jgn lupa...UPDATE...UPDATE...UPDATE....MLS. dan seangkatan denganya yer....dh xsabar nk tggu ending cerpen n mini novel yg lain.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu mona jugak. :D. ya, baru muncul ni hah. selamat hari raya too. inshaAllah, cuba update ASAP. :). kan, lama sangat nak endingnya. haha.

      Delete
  3. assalamualaikum... hai sis lama tak komen kat blog ni.. saya yas hxn ingin mengucapkan salam lebaran.. maaf zahir dn batin *ayat poyo* #kosongkosong... btw saya pn ske tgk jdc comel je anzalna pakai tudung.. last... i just wanna say good luck and may Allah bless in what u've did.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam, yas. hai. haha. sis pun lama tak jenguk ni. salam lebaran too. :D. gyeahhh. #kosongkosong. yeay, tengok sampai habis tau. hihi. thank you, yas. big love. <3

      Delete
  4. Replies
    1. alolo. rindu sapa, hana? hihi. miss u too. <3

      Delete
  5. SALAM AIDILFITRI..

    Saya ni kira baru jugak ler singgah blog CIA ni...abih sumer story saya bc..cpt2 la update story yg tergendala tu..xsabar nak tau endingnyerrr...

    Anyway...SLAMAT MAJU JAYA & JGN BERHENTI BERKARYA YER...

    Salam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri, fara. yeay. terima kasih sudi jenguk dan singgah blog ni. inshaAllah cuba sambung ASAP. terima kasih, fara. :D. wasalam. :)

      Delete
  6. Selamat Hari Raya Akak!!! Maaf Zahir dan Batin!!! Thanks sebab mention nama saya dalam post ni. Terharu pulak. *Sobs sobs* :') Go CIA!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya, Zulaikha! :D. alolo. haha. comel ja. gyeahhh. Go Zulaikha!!!

      Delete