Tuesday, 23 July 2013

novel???

assalamualaikum...

pepagi macam ni tak boleh tidur...
macam rajin nak hapdet blog...
masa tengah rajin ni baik post segala benda yang nak post...
nanti dah tak ada mood mulalah malas bagai...
asyik nak mengeliat atas katil ja...

sementara nak tunggu sahur bolehlah nak post novel...
novel? erk???
macam best ja kan nak post novel bagai...
baik post ja dari dok membusuk dalam lappy kan...

hmmmm,
how bout aku just letak ja novel yang xberapa nak bagus sangat tu kat sini...
manalah tahu hada jugak orang yang nak membacanya...

before this, aku letak tajuk novel aku tuh------> DENGAN SEKALI LAFAZ
sebab masa tu aku suka lagu khai & rosma...

tapiiiii....sekarang ni rasa macam tak catchy pulak tajuknya...
so, fikir punya fikir....

inilah hasilnya--------> SECRET THAT NOBODY KNOWS


nah....temporary cover photo....
nanti2 aku post pulak character2 kat dalam STNK ni ya....
ni ja dulu....
read up......

Insya Allah
yang baik itu datang dari Allah
dan
yang buruk itu datang dari diri aku sendiri

maaflah kalau tak berapa nak menepati....
enjoy STNK...

1 comment: