Saturday, 23 August 2014

Fokus




Assalamulaikum... Hye!


good night, CIA lovers! hihi.

petang tadi punya decision. CIA dah decide nak stop posting buat sementara waktu. CIA nak fokus manuskrip Rahsia Arianna dulu. banyak lagi yang nak kena catch up sebenarnya. editing pun macam kulit kuaci dah. keras tapi cepat rapuh. boleh nak buat posting tapi mungkin lambat dan pendek. tak boleh nak tulis panjang-panjang. nanti asyik teringat kat STNK yang still complete lagi tu. lama sangat nak siapnya. huhu.

Inshaa Allah. ada masa CIA update. kalau rajin, boleh jenguk twitter CIA. boleh jugak cari hashtag #thetalkingCIA. segala luahan perasaan hada. hehe. peace. ada jugak dialog hero heroin CIA kat situ. cuma, pendek jalah. twitter kan.

doakan untuk CIA tau. nak siapkan manuskrip STNK before sambung study. :D.

CIA dah bagitau ni kan. jangan tertunggu-tunggu tau. hehe. ada masa CIA update, CIA habaq kat hampa na. jangan marah haaaaa.... relaks ja. 

sayang semuanya. :*. 

wasalam. :)

5 comments:

  1. Alaaaa CIA....sampai bila tu nk bertapa...rindu la pasni ngn story2 best dr CIA...papepun gudluck tuk CIA...study+ siapkan ape yg perlu disiapkn.....hehe...

    ReplyDelete
  2. hai sis i've been followed your twitter.. nanti bile ade hapdet baru kat blog inform di twitta ja eh.. sng nanti x lah saye selalu bukak tutup tgk da hapdet ke belom cite baru hweeee gumbira haha kbai

    ReplyDelete
  3. ALOLOLOLOOOOO....windu la nti....ok la...fokus ler nnti msti meletoppp ler ek story CIA tu yerrr....gdluck study n jgn lama nar menyepi ek...

    ReplyDelete
  4. Mona Ismail : makseh, mona. alaaaa kita nak jadi chipsmore jap. hihi. Inshaa Allah. :D

    yas hxn : maceh pollow kita. dah followback dah. ;). Inshaa Allah, apa-apa sis mention awak ya. hihi

    faraporetta81 : alolo. rindu ke? hihi. takdalah sampai meletop. :D. thank you. Inshaa Allah, sepi sat ja. :)

    ReplyDelete